Най-добрите стратегии за спечелване на джакпота Mega Millions, според статистик от Харвард

...
Тъй като наградата от лотарията Mega Millions достига над един милиард
Коментари Харесай

Тъй като наградата от лотарията Mega Millions достига над един милиард долара преди тегленето във вторник, някои американци може би се чудят какво могат да направят, за да увеличат шансовете си на победа.

Със сигурност всичко се свежда до късмет, но все пак можете да опитате да увеличите шансовете си. Ето най-добрите стратегии за това.

Мега милиони най-новото 

Последният джакпот на Mega Millions нарасна до приблизително 1,55 милиарда долара — най-големият в историята на играта.

каза CBS News.

Шансове за печалба

Шансовете за спечелване на джакпота Mega Millions са приблизително едно към 302,5 милиона. При толкова малки шансове, Гликман каза, че е най-добре да се съсредоточите върху избирането на числа, които са напълно случайни. Това ще ви помогне да сте сигурни, че не правите същите избори като някой друг — и че няма да се налага да разделяте парите от наградата с никого, ако спечелите.

„Трябва просто да имате произволно без шаблони числа", каза той. „Няма рождени дни, които имат специално значение за вас, защото има вероятност други хора да направят същите избори.“

Някой спечелил ли е мега милионите?

В петъчната мега игра не бяха продадени печеливши билети Теглене на милиони. Тегленето във вторник най-вероятно ще надхвърли най-голямото изплащане на Mega Millions досега — което се случи през октомври 2018 г., когато жител на Южна Каролина спечели 1,5 милиарда долара.

Джакпотът от 2018 г. и днес е нараснал по план, каза по-рано тази година професорът по икономика в Колежа на Светия кръст Виктор Матесън. Multi-State Lottery Association (MUSL), организация с нестопанска цел, която координира Mega Millions, я превърна в национална игра, направи по-трудно спечелването на джакпота и увеличи цената на всеки билет от $1 на $2.

Както Washington Post съобщи през 2018 г., новите правила дадоха на участниците повече числа за избор, което направи по-малко вероятно да познаят комбинацията, необходима за спечелването на джакпота. Mega Millions се играе в 45 щата заедно с Вашингтон, окръг Колумбия, и Американските Вирджински острови. Четирима американци спечелиха джакпот Mega Millions, по-голям от 1 милиард долара след промяната на правилото.

По-високите цени на билетите и по-ниските шансове за печалба карат джакпота да расте по-бързо от седмица на седмица, каза Матесън.

< p>Зашеметяващите цифри също карат повече хора да купуват билети, добавяйки към лотарийния фонд. Американците са 15 пъти по-склонни да си купят билет, когато печалбите се приближават към 1 милиард долара, в сравнение с случаите, когато печалбите са само 20 милиона долара, каза той.

Кой ден е тегленето на мега милиони?

Следващото теглене е насрочено за вторник в 23:00 часа. Източна часова зона. Победителят в джакпота, ако има такъв, ще може да избира между поредица от анюитетни плащания за 30 години или еднократна опция за пари в брой от приблизително $757,2 милиона.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР